« Tillbaka till Fastigheter/Projekt

Engelsmannen 6

  • Björnsonsgatan 52B 54B - Projekt

Byggår: 2016
Arkitekt: DinellJohansson
Ägare: AB Björnstjärnan
Yta: 3290 kvm

Lägenheterna förmedlas i samarbete med Bostad Stockholm 
 

 

NYA HYRESRÄTTER I BLACKEBERG
Primula bygger två flerbostadshus med totalt 40 st hyreslägenheter, längs Björnsonsgatan i Blackeberg. Husen är fint placerade i terrängen och håller hög arkitektonisk kvalitet med rustika material och omsorgsfullt utformade detaljer. Husens baksidor är vända mot gröna tallbackar och framsidorna vetter mot Björnsongatan. Husen ligger inom gångavstånd till närservice i Blackeberg Centrum, barnomsorg, T-bana och bussar.

KORT OM LÄGENHETERNA
Fastigheterna på Björnsonsgatan 52B & 54B består av 20 lägenheter vardera och utgörs av 3:or (75-76 kvm) och 4:or (91 kvm). Fastigheterna har 10 våningar och rumshöjden i lägenheterna är 2,50 m.

ALLMÄNT
Lägenheterna har fina och effektiva planlösningar med material av hög klass. Portarna är försedda med elektronisk låsning, inpassering sker med nyckelbricka eller kod. Posten levereras till postfack i husets entré, morgontidningen levereras till tidningshållare utanför lägenhetsdörren. Lägenhetsförråd finns i huset.

BALKONGER
Alla lägenheter har tillgång till antingen uteplats, balkong eller terass.

SOPHANTERING OCH MILJÖ
Hushållsavfall och tidningar kastas i markbehållare utanför fastigheten. Möjlighet till övrig källsortering finns i grovsoprummet på Björnsonsgatan 52.

 

 

 

 

 

RÖKFRI FASTIGHET
Fastighetsägaren vill verka för en god inomhusmiljö och hälsa för samtliga boende, och det är inte tillåtet att röka i lägenheten, fastighetens allmänna utrymmen eller i direkt anslutning till fastigheten.

BREDBAND, TELEFONI OCH DIGITAL TV
Lägenheterna är försedda med framtidssäkert fibernät med uttag i alla rum. Kommunikationsoperatören Open Universe erbjuder flertalet olika tjänsteleverantörer att välja bland i sitt öppna nät.  


Kika in i våra fina lägenheter!

Panorera genom att klicka och svepa över bilden

Klicka här för helbild

4:a Björnsonsgatan 54B

 Ritning 4 rok 91 kvm


3:a Björnsonsgatan 54B

 Ritning 3 rok 75 kvm
 

Bofaktablad Kv. Engelsmannen
Klicka här