« Tillbaka till Fastigheter/Projekt

Anisen 3

  • Lingvägen 172-184

Byggnadsår: 2018
Arkitekt: DinellJohansson
Ägare: Primula Byggnads AB
Yta: 8 795 kvm


Husen är fint placerade i terrängen och håller hög arkitektonisk kvalitet med rustika material och omsorgsfullt utformade detaljer. Husen ligger inom gångavstånd till närservice, barnomsorg, T-bana (Hökarängen) och bussar.
 

KORT OM LÄGENHETERNA LINGVÄGEN 172-176 (Lamellhuset)
I fastigheten på Lingvägen 172-176 varierar lägenhetsstorlekarna mellan 55-102 kvm, 2-5 rum & kök. Fastigheten består av fem våningar och rumshöjden i lägenheterna är 2,58 m.

KORT OM LÄGENHETERNA LINGVÄGEN 178-180 (Höghus)
På Lingvägen 178-180 finns lägenhetsstorlekar mellan 64-94 kvm, 2-4 rum & kök, fördelade på två höghus om vardera nio våningar. Rumshöjden i lägenheterna är 2,58 m.

ALLMÄNT
Lägenheterna har fina och effektiva planlösningar med material av hög klass.
Portarna är försedda med elektronisk låsning, inpassering sker med nyckelbricka. Tvättstuga finns i varje hus.
Posten levereras till postfack i husets entré. I markplan finns garage (garageplatser uthyrs på separat avtal), plats för cyklar, och lägenhetsförråd.

BADRUM
Badrummen inreds med duschhörna (duschvägg) och är förberedda för anslutning av tvättmaskin och torktumlare. 

BALKONGER
Alla lägenheter har tillgång till uteplats eller balkong.

SOPHANTERING OCH MILJÖ
Hushållsavfall och tidningar kastas i markbehållare utanför fastigheten. Möjlighet till övrig källsortering finns i grovsoprum.

RÖKFRI FASTIGHET
Fastighetsägaren vill verka för en god inomhusmiljö och hälsa för samtliga boende, och det är inte tillåtet att röka i lägenheten, fastighetens allmänna utrymmen eller i direkt anslutning till fastigheten.

BREDBAND, TELEFONI OCH DIGITAL TV
Lägenheterna är försedda med framtidssäkert öppet fibernät, med iTux som kommunikationsoperatör.

 

 

Att bo i hyresfastighet har många fördelar, och vi är måna om att våra hyresgäster skall trivas i sin lägenhet, i huset och med sina grannar. En förutsättning för detta är att man känner ett gemensamt ansvar för fastigheten och de allmänna utrymmena, samt visar hänsyn till sina grannar. Om du har funderingar kring trivsel eller störande grannar, klicka här

Vill du göra en felanmälan? Klicka här för att logga in på Mina Sidor

Om du har andra frågor som rör din lägenhet, hyra, kontrakt eller dylikt hittar du kontaktuppgifter till vår förvaltning här

PARKERING
I den här fastigheten har vi garageplatser och p-platser för uthyrning. Vid intresse, vänligen kontakta vår förvaltning.