« Tillbaka till Fastigheter/Projekt

Rörstrand 31

  • Kammakargatan 23-25

Rörstrand 31

Byggnadsår: 1936
Ombyggnnadsår: 1996
Arkitekt: Hagstrand & Lindberg
Ägare: H/K
Yta: 4071 m2

ALLMÄNT
Fastigheten på Kammakargatan 23-25 har en speciell plats hos ägarna till Primula – det var det första huset som förvärvades och har funnits i vårt bestånd sedan 1993. Fastigheten består av 68 lägenheter och en butikslokal – och det var även i denna fastighet som Primula hade sitt kontor under 90-talet och början av 2000-talet.

OM FASTIGHETEN
Hushållssopor kastas i sopnedkast i respektive trappuppgång och grovsopor och tidningar kastas i soprummet på Kammakargatan 25. För mer information om sophantering, läs mer här.

Tvättstuga finns i källaren på Kammakargatan 25. Tvättid bokas via Mina Sidor eller vid den elektroniska bokningstavaln utanför tvässtugan. Tvättstugan bokas och öppnas med era nyckelbrickor. Dörren kan endast öppnas om man har bokat ett pass, antingen via tavlan eller på webben. Man kan boka max 8 pass/ månad, och högst ha två pass i systemet åt gången. Efter avslutat pass har man tillgång till tvättstugan för ytterligare 40 minuters torktid. Observera att ni måste hämta er tvätt senast 40 minuter efter avslutat pass – i annat fall kan ni inte öppna tvättstugedörren. Pass som inte påbörjats inom 30 minuter förfaller, och kan då bokas av annan hyresgäst. Mer information om bokning och tvättstugeregler, klicka här

Cykel och barnvagnsrum finns bredvid tvättstugan, i källaren på Kammakargatan 25. Det går även bra att parkera cyklar på gården utanför tvättstugan. Observera att det inte är tillåtet att förvara cyklar, barnvagnar eller personliga tillhörigheter i trapphuset – det försvårar trappstädningen och hindrar utrymningsvägar. För mer information om fastighetens trivsel och ordningsregler, klicka här.

 


I denna fastighet är Com Hem leverantör av TV, Bredband och telefoni. Via hyresavin betalar ni för ett kollektivt grundutbud av analoga TV-kanaler, och man har sedan som hyresgäst möjlighet att beställa individuella tilläggstjänster som Digital-TV, Bredband och telefoni direkt av Com Hem. För mer information om Com Hem och deras utbud – klicka här.

Du känner väl till att du även kan beställa TV, Bredband och telefoni av andra leverantörer än Com Hem, trots att din fastighet är ansluten till deras kabeltvnät? Läs mer här.

Att bo i hyresfastighet har många fördelar, och vi är måna om att våra hyresgäster skall trivas i sin lägenhet, i huset och med sina grannar. En förutsättning för detta är att man känner ett gemensamt ansvar för fastigheten och de allmänna utrymmena, samt visar hänsyn till sina grannar. Om du har funderingar kring trivsel eller störande grannar, klicka här.

Vill du göra en felanmälan? Klicka in dig på Mina Sidor.

Om du har andra frågor som rör din lägenhet, hyra, kontrakt eller dylikt hittar du kontaktuppgifter till vår förvaltning här.