Intresseanmälan Anisen 3, Lingvägen 172-180, Hökarängen

För er som söker bostad är det viktigt att veta att vi inte har någon egen bostadskö, utan vi samarbetar med Bostadsförmedlingen i Stockholm. Det är Bostadsförmedlingen som förmedlar de flesta av våra lediga lägenheter, så om ni vill kunna anmäla intresse till alla våra tillgängliga lägenheter, så rekommenderar vi att ni står i kö hos Bostadsförmedlingen

En del lägenheter tycker vi ändå är trevligt att kunna förmedla själva och vi tar nu därför emot            intresseanmälningar via Boplats Sverige, under förutsättning ni uppfyller kraven enligt vår Uthyrningspolicy.

För mer information om lägenheterna och fastigheten, se fastighetssidan.

Lägenheterna man nu kan anmäla intresse för är:


2:a Lingvägen 178
 Ritning 2 rok 64 kvm

3:a Lingvägen 178
 Ritning 3 rok 77 kvm

4:a Lingvägen 178
 Ritning 4 rok 94 kvm


Information om förmedlingsprocessen
Intresseanmälan sker löpande, tills lägenehterna tas bort från Boplats Sverige. Samtliga av dessa lägenehter är färdigställda och klara för inflytt under senare delen av maj 2018. Det är viktigt att man känner till att intresseanmälan enbart avser dessa lägenheter, och att vi inte har möjlighet att spara er intresseanmälan till andra objekt.

Vem får lägenheten?
Vi kommer att lotta ut lägenheten bland de intresseanmälningar som uppfyller kraven. Har ni inte hört något av oss innan lägenheten försvunnit från Boplats Sverige är ni dessvärre inte aktuell för lägenheten.

Intresseanmälan gör ni via länken nedan. Ni kommer sedan få ett mail tillbaka med begäran om kompletterande uppgifter. Vi kan enbart beakta intresseanmälningar som är kompletta, så läs noga igenom mailet ni får av oss och säkerställ att ni skickar in samtliga efterfrågade uppgifter.

- Namn och personnummer på Sökande
(i och med er intresseanmälan godkänner ni att vi tar en kreditupplysning)
- Sysselsättning/ arbete för samtliga sökande
- Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer dagtid)
- Information om nuvarande boendeform

Var beredd på att om ni blir erbjuden lägenheten, så måste ni inom 48 timmar kunna styrka era inkomstuppgifter (genom att skicka in kopia på anställningsintyg eller lönespcifikationer), i annat fall riskerar ni att lägenheten erbjuds annan sökande.

Klicka här för att göra en intresseanmälan