TV & bredband

Förutsättningarna för kabel-TV och bredbandstjänster varierar från ett hus till ett annat, och under din fastighetssida kan du se vad som finns att välja på i just din fastighet. Många fastigheter har idag flera olika nät (fiber, koppar och coaxial), och erbjuder därför möjligheter att välja bland olika operatörer i de respektive olika näten.

Coaxial - det ¨vanliga¨ kabel-TV nätet
Om du har ett sedvanligt antennuttag i ditt vardagsrum, så har du med största sannolikhet tillgång till kabel-TV och andra tjänster från Com Hem. För mer information och beställning av deras tjänster, se deras hemsida.

Koppar - teleuttaget
Via telefonjacket kan man välja bland flertalet olika leverantörer av Bredbandstjänster, och vissa av dem erbjuder även Digital-TV över detta nät. Via de olika leverantörernas hemsidor eller kundtjänst kan man få uppgift om de kan leverera just till din adress - möjligheten att leverera till en viss adress är beroende av plats i kopplingsskåp samt avstånd till närmaste telestation. Fastighetsägaren styr alltså inte över vilka leverantörer som kan erbjuda tjänster i telenätet.

Fiber - det ¨nya¨ nätet
I alla nyproducerade hus, och i de hus som totalrenoverats under 2011 och framåt finns idag det nya fibernätet, som ersatt både det gamla antennutaget och telefonjacket. I detta nät levereras samtliga tjänster för bredband, telefoni och TV. Titta under Fastighetssidan vilken/ vilka leverantörer som levererar tjänster till just din bostad.

 

 

 

Våra samarbetspartners
Stockholm.itux.se